Streamingbolaget söker ny personal för omgående anställning!

Vem är du?
Vi söker nya medarbetare till vårt kontor i Östersund som vill vara med och utveckla vår streamingplattform. Vi ser att våra nya medarbetare är kompetenta, självgående samt har en god problemlösningsförmåga.

Du som söker har gärna några års erfarenhet av JavaScript, HTML/CSS, PHP. Erfarenhet av Symfony är ett plus i kanten. Erfarenhet av databaser och SQL är en förutsättning. Du ska vara en passionerad utvecklare som har lätt för att utvecklas och drivs av att hitta den optimala lösningen. Det viktiga är att du kan lära dig nya programmeringspråk, som kanske inte finns i din kompetenspåse just nu. Vi använder primärt PHP och JavaScript.

Om Streamingbolaget

Vi levererar streaminglösningar via globalt distributionsnät till både globala koncerner och mindre företag. Målsättningen är att leverera marknadens bästa tjänster inom streaming. Streamingbolaget jobbar med en bred skara kunder från många olika branscher.  Totalt finns våra mediaspelare på över 1000 webbsidor.

Referenser
Vi jobbar med kunder så som Thomas Cook (Ving m.fl), Idre Fjäll, Holiday Club. Men även med Unionen, Eniro, Göteborgs-Posten), Transportstyrelsen, JLL, Praktikertjänst, m.fl

Välkommen med din ansökan
Skicka CV till johan(snabel-a)streamingbolaget.se med exempel på arbete/kod, referenser, utbildning.